Vi digitaliserer Jeres arbejdsplads med Microsoft 365

Med Microsoft 365 får Jeres virksomhed så mange muligheder og ofte er ikke alle i brug. Kontakt os og få det fulde udbytte.
INTEGRATION

SUPPORT

 WORKSHOP

UDVIKLING

 
Microsoft Office 365SharePoint online


Har I mistet overblikket?


Har I købt Microsoft Office 365 licenser til virksomheden, som du og dine ansatte ikke udnytter optimalt? Måske på grund af manglende viden om alle dets muligheder?

Vi står til rådighed med opkvalificering og oplæring af dig og dine kollegaer, for på den måde at får et bedre arbejdsflow samt en mere effektiv arbejdsgang. 

Hos Upshare har vi mange års erfaring i opbygning af løsninger med Microsoft 365, heriblandt SharePoint online, Microsoft Teams, Power Automate og Apps. De mange års erfaring i forretningsoptimering inden for en række forskellige brancher, gør at vi samme med Jer kan løfte Jeres virksomhed til nye digitale højder.

 


Skriv til os på kontakt@upshare.dk eller ring på +45 42 40 72 36


HR Portal

Sikre Jeres medarbejders data med en HR Portal, på denne måde sikrer i overholdelse af GDPR regler. Læs mere...


 


Projektportal

Med en projektportal baseret på SharePoint online, Microsoft Teams og Microsoft365 får i det bedste udgangspunkt for sikkerhed og samarbejde. Læs mere...
 


Dokument center

Med Sharepoint online får i en fantastisk mulighed for at skabe det bedste overblik over Jeres dokumenter for alle medarbejdere. Læs mere...


QMS System

Med vores QMS system bliver Jeres virksomhed hurtigt opgraderet og får styr på alle processer og procedure. Læs mere...


 


Intranet

Et flot og effektiv intranet skaber rammerne for et godt samarbejde i Jeres virksomhed. Læs mere...Snak med en af vores eksperter

Få en helt uforpligtende snak med én af vores eksperter om Jeres behov med Microsoft og Office 365 / Sharepoint / Power Automate.

Vi har mange års erfaring og er altid klar til en uforpligtende snak om Jeres behov og udfordringer.


Hvorfor skal du vælge os?

Hos os er det vigtigt, at vi taler samme sprog. Derfor er det vigtigst at vi forstår Jeres forretning, kun derigennem kan vi finde den helt korrekte tekniske løsning der dækker netop Jeres behov. Vi laver alle vores løsninger ud fra standard Microsoft løsninger, så her får I ingen løsning kun vi kan finde hoved og hale i. Derved er Jeres løsning altid UpToDate og i får derved automatisk nyeste opdateringer fra Microsoft.

Vores konsulenter har alle mange års erfaring med opbygning af løsninger baseret på Microsoft 365, SharePoint online, Power Automate samt løsninger specialt til Jer hvis nødvendigt. Du vil derfor opleve en forståelse for de forretningsmæssige udfordringer I står over for, samt en evne til at løse disse. Vi har bred kenskab til en række brancher og løsninger så som projektportaler, Intranet, Dokumentcentre, QMS systemer og sagshåndteringssystemer, derudover hjælper vi også med mindre forbedringer af eksisterende løsninger baseret på Microsoft 365 og SharePoint online.

Som kunde hos får du  en direkte kontakt til den samme konsulent gennem hele forløbet, men også efterfølgende med support til systemet, derved får i altid kontakt til konsulenten som kender lige præcis Jeres løsning. Dette er din garanti for problemløsning uden fordyrende mellemled. Vi står klar til at hjælpe med Jeres udfordringer – store som små.

 


Tavlundparken 44,

7400 Herning, Danmark

kontakt@upshare.dk

+45 42 40 72 36


Åbningstider


Mandag 8.00-16.00

Tirsdag 8.00-16.00

Onsdag 8.00-16.00

Torsdag 8.00-16.00

Fredag 8.00-15.00

 


Kontakt os


Thomas Vestergaard

Ejer, Microsoft 365 & SharePoint specialist