• Velkommen til Upshare et Microsoft 365 specialist hus
  • (+45) 42 40 72 36
  • kontakt@upshare.dk

SharePoint Dokumentcenter

SharePoint dokumenthåndtering kan være en stor udfordring i jeres virksomhed, og det kan være vanskeligt at finde en fælles platform at redigere dokumenter i på samme tid af flere personer.

Mange FileShares er i dag vanskelige for brugerne at anvende, kræver forskellige logins, anden brugerflade og andre forhindringer, der sagtens kan undgåes med dokumenthåndtering på SharePoint.

Samtidig har hjemmearbejdspladserne også udfordret den trationelle FileShare så i dag er SharePoint endnu vigtigere.

Optimer jeres vidensdeling med Sharepoint dokumenthåndtering

For utrolig mange virksomheder har dokumenthåndtering altid været en udfordring, alt for mange ender med dokumenter som ligger lokalt på medarbejders pc'er, nogle ligger måske noget i dropbox og andre ligger på det klassiske file Share. Det har skabt problemer med dokumenter og information spredt ud og manglede styring med rettigheder eller backup.

Med Microsoft Office 365 og Sharepoint online får I adgang til en ny og optimeret måde at styre jeres dokumenter og informationer. Med effektiv og tilgængelig dokumenthåndtering sikres det, at alle arbejder på samme grundlag, ikke mere dokumenter som sendes rundt i en E-mail og derved ikke er i samme version hos alle, og adgang til det fra både fra mobilenheder og PC’ere. Samtidig tilbyder platformen omfattende og effektive søgemuligheder, så relevant dokumentation altid let kan fremsøges.

Alt dette kombineret med flexible rettighedsstyring der sikrer korrekt adgang til data og let deling af dokumenter internt og eksternt, får I dermed adgang til en moderne og tidssvarende platform til håndtering af jeres dokumenter og information.

img
img

Thomas Vestergaard

Ejer, Microsoft 365 & SharePoint Specialist

Jeres dokumenter kan struktureres på helt nye måder

Metadata i SharePoint online giver Jer helt nye mulighed for at kategorisere Jeres indhold med relevante "tags". Det giver helt nye muligheder for at lave visninger som er skrædersyet den enkelte medarbejder eller arbejdsfunktion, det betyder også at den "gamle" måde at kategorisere dokumenter på via foldere ikke mere er eneste mulighed.

Derudover giver Sharepoint online Jer versionshistorik, så det er slut med at have flere versioner af det samme dokument liggende, alt er håndteret automatisk på platformen, og så er der også mulighed for check ind og ud håndtering hvis nogle dokumenter skal låses for redigering.

Nem og smertefri migrering

Det er ikke besværligt at migrere alle jeres data over i Sharepoint online og alt efter data mængder kan det typisk klares over en weekend. Derudover laver vi altid test migreringer så vi sikrer at alt er klappet og klar til migreringen.

Vi klarer altid migreringen uden ekstra omkostninger for jer i weekender da i derved ikke bliver forstyret i jeres hverdag.