• Velkommen til Upshare et Microsoft 365 specialist hus
  • (+45) 42 40 72 36
  • kontakt@upshare.dk

SharePoint HR Portal

Få styr på GDPR og alle data for jeres medarbejdere. Samtidig kan i let give den enkelte medarbejder adgang til de oplysninger i gemmer på vedkommende.

Den digitale arbejdsplads

Skab de bedste rammer for håndtering af Jeres medarbejdere med en SharePoint HR-portal baseret på Microsoft 365.

Med en løsning baseret på SharePoint online og Microsoft 365 sikrer i Jer den sikkerhed for adgang og overholdelses af GDPR da i let kan give adgang for den enkelte medarbejder til oplysninger.

SharePoint HR portalen skaber værdi for både Jeres medarbejdere og HR afdelingen. Medarbejderen får indblik i allerede registrerede oplysninger, såsom KPI’er, udleveret materiale, kompetencer, MUS etc. Således skaber HR-portalen gennemsigtighed for medarbejderen i de informationer, virksomheden gemmer men som typisk ikke er direkte tilgængelige.

HR-afdelingen får ét samlet overblik over alle medarbejdere, og deres kompetencer, hvilket fx kan anvendes til nye projekter, hvor de rigtige kompetencer søges, men samtidig en fælles platform for samarbejde omkring medarbejderne, samtidig får de enkelte afdelingsledere også adgang til Deres medarbejdere.

Brugervenlighed i fokus

HR-portalen fra Upshare er bygget op om SharePoint online og Microsoft 365 og kan tilpasses 100% jeres behov. Derved skal Jeres virksomhed ikke tilpasse sig portalen, det sikrer at Jeres arbejdsgange og processer er understøttet og sikre let overgang til systemet.

Samtidige er SharePoint online nem og enkel oplevelse, der kræver meget lidt IT-erfaring for at benytte.

Ved at anvende SharePoint med Microsoft 365 applikationer, bliver jeres løsning ikke påvirket af eventuelle opdateringer fra Microsoft, og I er dermed sikret en tidsvarende og vedvarende løsning.

img

Mikkel Tronhus

Ejer, Microsoft 365 & SharePoint Specialist